Anime Island
|
|
| Just a girl,say "Hy" | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Amelia Rang 12
Numarul mesajelor : 312 Varsta : 28 Localizare : Marte Activitate : Nume pers. 2: : Saeki Hanami Poza pers. 2 : Data de inscriere : 31/01/2009
| Subiect: Just a girl,say "Hy" Sam Ian 31, 2009 6:00 pm | |
| Da...Deci nu exista un forum pe care sa nu fiu inscrisa...Ce nostim(pentru mine Nostim=Sec)
Buna!Numele meu e Raluca si am 13 si sunt din Timisoara si imi plac animeurile si vechea poveste ca nu mai stiu ce sa scriu...Ascult muzica,trupele preferate fiind The Ting Tings,Dj Project si Sunrise Avenue...Sunt nebuna dupa Japonia si Joe Jonas(defapt suspin dupa el )...Animeurile mele preferate sunt...Nu stiu care ca nu le amintesc pe toate desi stiu ca le-am vazut...Imi dau drumu' la gura cand vine vorba de forumuri(deci sa va asigurati ca trec pe la nemultumiri,intrebari si sugestii) ...Si atat ca scriu prea mult si nu mai incalc regulile(era o gluma)...Ja'ne! | |
| | | Derimo Edynis Admin
Numarul mesajelor : 202 Activitate : Nume pers. 2: : Tara Poza pers. 2 : Data de inscriere : 18/07/2008
| Subiect: Re: Just a girl,say "Hy" Sam Ian 31, 2009 6:07 pm | |
| Hy Amelia !^^ Bun venit pe aici si have fun ! Intrebari nu am....ja ne ! | |
| | | Lina Inverse Admin
Numarul mesajelor : 603 Varsta : 32 Localizare : Zephilia Activitate : Nume pers. 2: : Kido Poza pers. 2 : Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: Re: Just a girl,say "Hy" Sam Ian 31, 2009 6:22 pm | |
| Yeee...ce bine ca venisi si tu!!! mereu animezi atmosfera...so, cum ti-ar placea sa mori? tot cu tanty si nenea? | |
| | | Yuumin Rang 2
Numarul mesajelor : 23 Varsta : 30 Localizare : Hell..that\\\\\\\'s my only place... Nume pers. 2: : Shyori Poza pers. 2 : Data de inscriere : 31/01/2009
| Subiect: Re: Just a girl,say "Hy" Sam Ian 31, 2009 6:22 pm | |
| Welcome pe forum ^^ Have fun :X | |
| | | Amelia Rang 12
Numarul mesajelor : 312 Varsta : 28 Localizare : Marte Activitate : Nume pers. 2: : Saeki Hanami Poza pers. 2 : Data de inscriere : 31/01/2009
| Subiect: Re: Just a girl,say "Hy" Sam Ian 31, 2009 7:43 pm | |
| - Lina Inverse a scris:
- cum ti-ar placea sa mori? tot cu tanty si nenea?
Da...Tot cu Tanty si Nenea Thanks 4 Welcome! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Just a girl,say "Hy" | |
| |
| | | | Just a girl,say "Hy" | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|