| mda si prezenta mea[adica cantitatea neglijabila] aparent, exista pe aici | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Calyope Rang 5
Numarul mesajelor : 89 Nume pers. 2: : Franci Poza pers. 2 : Data de inscriere : 04/02/2009
| Subiect: mda si prezenta mea[adica cantitatea neglijabila] aparent, exista pe aici Mier Feb 04, 2009 9:43 pm | |
| Mda, deci ce sa spun despre mine? Incep cu sunt idioata, cam asta spune tot insa hai sa vedem cum suna mai largit: Mi se spune Calyope am 13 ani sis tau in mirificul gri si scarbos oras Bucuresti, da stiti voi pata aia mare si mov de pe harta. Sunt o fire singuratica si spre ghinionul meu romantica si rece tot odata, ma refugiez in :muzica[cateodata si cea caruia ii dau viata pe clapele pianului], carti, literatura, desen, gfx ma rog ati inteles voi oricum. Imi place sa privesc peisaje, in special cele nocturne, insa si cele de la apus/rasarit si depinde de loc in timpul zilei. Imi place ploaia, da ador ploaia. Ce fel de muzica ascult? Da-mi orice e trist si nu e manea sua populara si ascult. Ok cred ca m-am facut inteleasa destul de bine ne? Intrebari? | |
|
| |
Lina Inverse Admin
Numarul mesajelor : 603 Varsta : 32 Localizare : Zephilia Activitate : Nume pers. 2: : Kido Poza pers. 2 : Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: Re: mda si prezenta mea[adica cantitatea neglijabila] aparent, exista pe aici Mier Feb 04, 2009 9:48 pm | |
| hai ca fusesi tare cu Bucurestiul...si ai dreptate... Welcome... hai ca la horror stii sa dramatizezi. intrebari...schimbarea mortii? data nasterii? decesului? cam atat...distractie placuta | |
|
| |
Calyope Rang 5
Numarul mesajelor : 89 Nume pers. 2: : Franci Poza pers. 2 : Data de inscriere : 04/02/2009
| Subiect: Re: mda si prezenta mea[adica cantitatea neglijabila] aparent, exista pe aici Mier Feb 04, 2009 10:40 pm | |
| Moartea? Well acel ceva fad si neinteles numit moarte, mi se pare a fii un sentiment de prost gust mai nou, de ce spun sentiment? Well pentru ca viata e un sentiment pentru ca realitatea mea se bazeaza pe sentimente, revenind cum am spus oricum numai de batranete nu. Data nasterii? Mh sa vedem 07.08.2009 data decesului? Nu o stiu din pacate | |
|
| |
Amelia Rang 12
Numarul mesajelor : 312 Varsta : 28 Localizare : Marte Activitate : Nume pers. 2: : Saeki Hanami Poza pers. 2 : Data de inscriere : 31/01/2009
| Subiect: Re: mda si prezenta mea[adica cantitatea neglijabila] aparent, exista pe aici Joi Feb 05, 2009 7:02 pm | |
| Criza de fani anime prin Timisoara...Trebuia sa raman un Bucuresti da' plangea familia dupa mine Welcome Calyope! Esti emo cumva?(nu te jignesc ) Aoleu...Incep deja cu intrebarile...Happy Posting,ne intlnim in RPG! Acu intrebarile... Te uiti la Fneomene Stranii? Da' la Mesjae de Dincolo? | |
|
| |
Calyope Rang 5
| Subiect: Re: mda si prezenta mea[adica cantitatea neglijabila] aparent, exista pe aici Joi Feb 05, 2009 7:08 pm | |
| Amelia, nu nu-s emo pur si simplu vad viata alb-negru si foarte rar gri, acum, ma uit la mesaje de dincolo | |
|
| |
Lina Inverse Admin
Numarul mesajelor : 603 Varsta : 32 Localizare : Zephilia Activitate : Nume pers. 2: : Kido Poza pers. 2 : Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: Re: mda si prezenta mea[adica cantitatea neglijabila] aparent, exista pe aici Joi Feb 05, 2009 8:09 pm | |
| nume de servicii funerare te intereseaza? k poate ma plimba un nene cu dricu dc ii aduc clienti | |
|
| |
Calyope Rang 5
| Subiect: Re: mda si prezenta mea[adica cantitatea neglijabila] aparent, exista pe aici Joi Feb 05, 2009 8:15 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: mda si prezenta mea[adica cantitatea neglijabila] aparent, exista pe aici | |
| |
|
| |
| mda si prezenta mea[adica cantitatea neglijabila] aparent, exista pe aici | |
|