Anime Island
|
|
| Vanatoarea de vrajitoare | |
| | Autor | Mesaj |
---|
George Admin
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 38 Activitate : Nume pers. 2: : Kabiant Poza pers. 2 : Data de inscriere : 15/02/2009
| Subiect: Vanatoarea de vrajitoare Joi Mar 19, 2009 6:56 pm | |
| Era in anul 1692, la inceput de toamna, intr-o padure de la marginea unui oras din Europa. Sanara se ascundea prin padure. Stia ca daca va fi gasita va fi ucisa doar pentru simplu fapt ca e diferita fata de oameni, caci nu numai vrajitoarele erau cautate ci orice fiinta cu puteri magice. | |
| | | Lina Inverse Admin
Numarul mesajelor : 603 Varsta : 32 Localizare : Zephilia Activitate : Nume pers. 2: : Kido Poza pers. 2 : Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: Re: Vanatoarea de vrajitoare Sam Mar 21, 2009 12:15 pm | |
| Lina, a carui singura grija era sa nu rataceasca drumul, o vazu. Se opri, privind-o nedumerita. -S-a intamplat ceva? | |
| | | George Admin
Numarul mesajelor : 69 Varsta : 38 Activitate : Nume pers. 2: : Kabiant Poza pers. 2 : Data de inscriere : 15/02/2009
| Subiect: Re: Vanatoarea de vrajitoare Sam Mar 21, 2009 2:44 pm | |
| Cam da. Acum cateva zile mi-am dat seama ca fenomenul "vanatoarea de vrajitoare" a capatat o amploare uriasa. Si nu numai vrajitoarele sunt cautate ci oricine are puteri magice. Ma vazuse niste calugari romano-catolici folosindu-mi magia si m-au alergat. Le-am pierdut urma doar zburand. Ma ascund de vreo 3 zile pe aici. Si daca ai sti ce metode de aruncat vina asupra oricui, au. Si ce metode infantile de judecata. | |
| | | Lina Inverse Admin
Numarul mesajelor : 603 Varsta : 32 Localizare : Zephilia Activitate : Nume pers. 2: : Kido Poza pers. 2 : Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: Re: Vanatoarea de vrajitoare Dum Mar 22, 2009 6:47 pm | |
| -Si te ascunzi? se mira ea. De mine nu s-a luat nimeni pana acum. Hai sa stam la noapte intr-un han si sa mancam ceva, apoi vedem problema cu aiuritii aia | |
| | | Amelia Rang 12
Numarul mesajelor : 312 Varsta : 28 Localizare : Marte Activitate : Nume pers. 2: : Saeki Hanami Poza pers. 2 : Data de inscriere : 31/01/2009
| Subiect: Re: Vanatoarea de vrajitoare Joi Mar 26, 2009 10:41 am | |
| Amelia fugea prin padure de niste oameni cu furci si torte in mana... | |
| | | George Admin
| Subiect: Re: Vanatoarea de vrajitoare Joi Mar 26, 2009 3:57 pm | |
| -Lina, sunt de acord, dar te las pe tine sa alegi hanul. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vanatoarea de vrajitoare | |
| |
| | | | Vanatoarea de vrajitoare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|