Anime Island
|
|
| Cap. 1-Ce este magia neagra? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Lina Inverse Admin
Numarul mesajelor : 603 Varsta : 32 Localizare : Zephilia Activitate : Nume pers. 2: : Kido Poza pers. 2 : Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: Cap. 1-Ce este magia neagra? Sam Mai 24, 2008 10:41 am | |
| CAPITOLUL 1: CE ESTE MAGIA NEAGRA?
Magia neagra este acea ramura a magiei ce a luat nastere in cultura intunericului. Cu 60.000 de ani in urma, exista o singura magie, cea alba, dar in acele timpuri existau si creaturi ca oameni, dragoni, monstrii si demoni. Cu exceptia oamenilor, ceilalti doreau sa foloseasca aceasta putere pentru propriile lor interese, asa ca armonia a fost distrusa si cele 4 specii s-au despartit. Dragonii erau fiinte nobile si blande, ce nu doreau sa faca rau nimanui sau sa duca razboaie, asa ca au dus mai departe cultura magiei albe, in timp ce demonii au practicat magia astrala, cea mai cruda ramura a magiei, foarte folositoare pentru a omori fiinte mai slabe ca ei. Monstrilor le placea intunericul si aveau o singura dorinta: sa conduca lumea. Astfel, ei au rupt orice contact cu cei din afara, disparand timp de 2000, si asa a luat nastere magia neagra. Oamenii, ramasi singuri, au inceput sa practice diferite forme de magie si atunci au aparut primii vrajitori. Unii au fost pasionati de magia alba pentru a-si proteja satele de demoni, in timp ce altii s-au adancit in tainele intunecate.
RETINETI: Magia se imparte in 3 categorii: 1.Magia Astrala: folosita pentru vanatoarea demonilor. Nu poate fi practicata decat de anumiti vrajitori. 2.Magia Alba: folosita pentru aparare 3.Magia Neagra: folosita pentru atac
Tema: scrieti o compunere de min. 7 randuri despre o fiinta (om, monstru demon etc.) ce foloseste magia neagra. Poate fi si inventat | |
| | | Amelia Rang 12
Numarul mesajelor : 312 Varsta : 28 Localizare : Marte Activitate : Nume pers. 2: : Saeki Hanami Poza pers. 2 : Data de inscriere : 31/01/2009
| Subiect: Re: Cap. 1-Ce este magia neagra? Sam Ian 31, 2009 9:02 pm | |
| Aha...Deci pot face mai mult de 7 randuri(stupida mai sunt...) Ayame Cu 100 de ani in urma,intr-un sat de la amrginea oceanului,o mica fetita a aprut pe lume...Numele ei era Ayame.Parintii ei prcaticau magia alba,pentru cazuri simple.Ei erau doctorii satului si toata lumea venea la ei pentru a fi tratata.In majoritate erau soldati care veneau pentru a li se vindeca ranile.Impreuna cu fiica lor care acum avea 50 de ani,ei ajutau oamenii prin magia alba.Intr-o zi,spiridusii au dedicat razboi iar soldatii au trebuit sa lupte din nou.Pentru a-i pacali,jumatate din armata spiridusilor au luat-o in prin sat,omorand o mare parte din oameni,printre care si parintii micii Ayame.Dorind sa se razbune pe spiridusi,Ayame s-a dus in cele mai intunecate locuri pentru a invata cum sa foloseasca magia neagra.Cu mari greutati,Ayame reusi sa invete si cu toate puterile,facu ca spiridusii sa dispara de pe fata pamantului... Ma scuzati dar ma grabesc ( | |
| | | Lina Inverse Admin
Numarul mesajelor : 603 Varsta : 32 Localizare : Zephilia Activitate : Nume pers. 2: : Kido Poza pers. 2 : Data de inscriere : 15/05/2008
| Subiect: Re: Cap. 1-Ce este magia neagra? Dum Feb 01, 2009 6:09 pm | |
| ia sa vedem... - titlu la mijloc, dar trecem cu vederea - amrginea- marginea - aprut - aparut - prcaticau- practicau -spiridusii au dedicat razboi- au declarat...ce faceau? dedicatii de melodii? -armata spiridusilor au luat-o in prin sat, - ceva e in plus pe-aci - parintii micii Ayame.- asa mica la 50 de ani asa...imi povestisi de magie neagra toata tema, si la sfarsit ai pomenit vag de tot de cea neagra. Ce scrie dra. in cerinta?
ai 2 | |
| | | Amelia Rang 12
Numarul mesajelor : 312 Varsta : 28 Localizare : Marte Activitate : Nume pers. 2: : Saeki Hanami Poza pers. 2 : Data de inscriere : 31/01/2009
| Subiect: Re: Cap. 1-Ce este magia neagra? Dum Feb 01, 2009 6:12 pm | |
| Sorry da' ma abtea fratimiu la cap sa ies de la comp si n-am apucat sa fac atat cat trebuia... | |
| | | Derimo Edynis Admin
Numarul mesajelor : 202 Activitate : Nume pers. 2: : Tara Poza pers. 2 : Data de inscriere : 18/07/2008
| Subiect: Re: Cap. 1-Ce este magia neagra? Dum Feb 01, 2009 6:18 pm | |
| Tema mea, o sa iau 3 stiu..
Darmo Totul a inceput in urma cu foarte mult ani pe cand magia neagra a aparut . Acesta magie era foarte puternica si in cele mai multe cazuri folosita pentru a ataca . Bine intales , demonii fiind rai au inceput sa foloseasca magia neagra in scopuri rele . Un demon foarte periculos, numit Darmo era tare bucuros ca magia neagra a aparut si in sfrasit cu ea putea cuceri chiar lumea. Descoperind o vraja foarte puternica, prin care putea invia un monstru puternic , putea cu ajutorul ei sa stapaneasca lumea. Iata ca Darmo a invatat sa foloseasca magia neagra foarte bine si a invatat vraja . Dupa mult antrenament a venit si ziua cea mare cand urma sa spuna vraja si sa cucereasca lumea . In data ce a facut vraja monstru a fost invocat si ar fi trebuit sa-l ajute pe Darmo sa devian stapanul lumii. Doar ca acest monstru era si el rau si viclean asa ca Darmo a fost ucis de el .Nu peste mult timp o vrajitoare puternica a aparut si a distrus monstru , iar lumea a revenit din nou la normal | |
| | | Lina Inverse Admin
| Subiect: Re: Cap. 1-Ce este magia neagra? Dum Feb 01, 2009 7:39 pm | |
| - Citat :
- Tema mea, o sa iau 3 stiu..
asta-i titlu? Darmo- si-asta unde se pune? nu la mijloc? un rand liber si aliniat apoi..of of -Acesta magie- aceasta magie poate -Bine intales- cum se scrie asta? vrei sa-l scrii de 200 de ori? - Citat :
- demonii fiind rai au inceput sa foloseasca magia neagra in scopuri rele .
ia mai citeste o data ce-am predat eu -sfrasit- sfarsit - monstru- monstrul fiti-ar articolul sa-ti fie - devian- devina doamne, ai o exprimare oribila. in cat timp ai facut tema? 2 s? 3? ai pomenit cat de cat de magie neagra, desi mai mult mi-ai povestit cat de nesuferit era demonul ala... hai sa zicem un 5 cu indulgenta | |
| | | Derimo Edynis Admin
Numarul mesajelor : 202 Activitate : Nume pers. 2: : Tara Poza pers. 2 : Data de inscriere : 18/07/2008
| Subiect: Re: Cap. 1-Ce este magia neagra? Dum Feb 01, 2009 7:44 pm | |
| Wow ! Nu pot sa cred...ma simt mai desteapta ca Eminescu. Mersi pentru nota! | |
| | | Hecate Yarrow Rang 5
Numarul mesajelor : 91 Varsta : 27 Nume pers. 2: : Lyssa Poza pers. 2 : Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: Cap. 1-Ce este magia neagra? Sam Feb 07, 2009 10:08 pm | |
| Lithium Intr-un satuc micut la poalele muntilor s-a nascut o fetita alba ca spuma laptelui.Urzitoarea ei le-a spus parintilor ca va fi o fata rebela si poate va trece de partea intunecata. Anii trecura repede parintii Luchiei nu credeau ca fata lor blanda si dulce va deveni o bestie insetata de sange si nici nu credeau in magie.Dar in a seasea zi,a seasa luna si a saselea an la ora sase, sase minute si sase secunde ochii fetei incepura sa devina rosii ca doi carbuni incinsi.Mergea pe scari in jos pe holul strampt pana ce iesi din casa.L-a umbra unui copac se intalni cu o umbra intunecata care ii spuse urmatoarele cuvinte:"Daca vrei sa mereu tanara fara sa ai un rid pe fata,daca vrei sa nu mai iti bata parintii capul daca vrei sa fi libera daca vrei putere alatura-te mie!Iti voi da putere!".Fata dornica de libertate si de putere facu un pact cu umbra pagana. "-Iti dau viata iti dau orice!Doar da-mi putere!Ia-mi parintii!!! -Daca iti incalci pactul vei fi sclava mea vei arde in putreziciunile subteranului!Daca vrei sa scapi de parinti iti dau destula putere incat sa faci asta,dar adumi fratiorul din pantecul maiei tale" Fata luase puterea magiei intunecate ce i-o daduse monstrul si fugii in graba spre casa parintilor.Unghile ii crescuse iar cu varful lor taios a omorat-o pe fiinta care i-a dat nastere si l-a scos pe micutul copilas din burta maimei.Toata incapere era plina de sange si de bucati de carne.Duse copilasul umbrei intunecate,umbra parea nespus de multumita de copilas.Luchia intreba despre un loc de trait,mancare.Cine v-a avea grija de ea?Umbra neiteresata i-a rapuns ca n-ar fi trebuit sa-si omoare parintii.O cearta se imfipse intre cei doi.Dar pana la urma fata a fost cea care a cazut,ramanand o fatoma care inca batuie vechiul ei camin. Dupa mii de ani casa s-a renovat si familile pot locui in ea dar singurul lucru pe ca nu-l stiu e ca umbra lui Luchia o sa le distruga familile asa cum a fost distrusa a ei. Abia astept sa o citeasca doamna profesoara.Sunt o eleva silitoare.
| |
| | | Lina Inverse Admin
| Subiect: Re: Cap. 1-Ce este magia neagra? Dum Feb 08, 2009 10:44 am | |
| ia sa vedem... - Cod:
-
a seasea zi,a seasa luna doamne, ce facusi? a sasea zi, a sasea luna!!! - Cod:
-
Daca vrei sa mereu tanara fara sa ai un rid pe fata nu lipseste un "fi" pe-aci? - Cod:
-
bata parintii capul daca vrei sa fi libera daca vrei putere alatura-te mie! si pe-aci o virgula? am mai observat vreo 10 greseli, dar ma abtin. o eleva silitoare, silitoare dar care habar n-are sa citeasca cerinta. Unde-i magia neagra? Ce v-am cerut eu sa faceti? Mi-ai povestit despre o fata care s-a inteles cu o umbra si si-a omorat parintii cu o putere intunecata. Acea putere putea fi orice, putea nici sa n-aiba legatura cu magia neagra. Ideea a fost buna, dar n-ai respectat deloc cerinta ai 2 off: esti noua si probabil k nu ma prea cunosti. nu lua in serios ce am zis mai sus, n-am nimic cu tine...dc te uiti atent, pe-aci rareori se trece de 5 | |
| | | Hecate Yarrow Rang 5
Numarul mesajelor : 91 Varsta : 27 Nume pers. 2: : Lyssa Poza pers. 2 : Data de inscriere : 06/02/2009
| Subiect: Re: Cap. 1-Ce este magia neagra? Dum Feb 08, 2009 1:49 pm | |
| pey scuzati-ma doamana profesoara da m-o batut mama la cap sa ma duc sa intind hainele pe uscator off:nu ma supar....aici nu se face sedinta cu parintii sa-mi deie mama in cap | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cap. 1-Ce este magia neagra? | |
| |
| | | | Cap. 1-Ce este magia neagra? | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|